Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: [FS] Combo Pump/Reservoir bitspower

  1. #1
    Senior Member warplane95's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Moncton
    Posts
    123

    [FS] Combo Pump/Reservoir bitspower

    Hey, I'm selling my combo res/pump because I'm doing another build. It's the one you are seeing in my build:


    So I'm selling everything linked below, except i'm not selling it with the fitting and I'm not sure of the exact model of the pump (but it's a D5 Vario).
    https://www.dazmode.com/store/produc...-white-acetal/
    https://www.dazmode.com/store/produc...ipe-i-fitting/
    https://www.dazmode.com/store/produc..._acetal_white/
    https://www.dazmode.com/store/produc...-white-finish/
    https://www.dazmode.com/store/produc...e-pom-version/
    https://www.dazmode.com/store/produc...io_8-24v_pump/


    Value of $355+shipping+tx, I'm selling it for $160+shipping (From Moncton,NB)
    Last edited by warplane95; 02-20-2017 at 12:03 AM.

  2. #2
    Administrator Hooded's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Bowmanville, Ontario
    Posts
    3,649
    Your links to products not working.

    More detail on what your selling and better pic as well will help to get this sold.
    Blue Dragon CM690 II an i7 - 960 x58 build
    OverKill HTPC - Red Team Build an AMD FX6100 with dual HD 5870's in crossfire.

  3. #3
    Senior Member warplane95's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Moncton
    Posts
    123
    Quote Originally Posted by Hooded View Post
    Your links to products not working.

    More detail on what your selling and better pic as well will help to get this sold.
    Done and done :p

  4. #4
    Administrator Hooded's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Bowmanville, Ontario
    Posts
    3,649
    Nice bit of kit at a good price.
    Blue Dragon CM690 II an i7 - 960 x58 build
    OverKill HTPC - Red Team Build an AMD FX6100 with dual HD 5870's in crossfire.

  5. #5
    Senior Member warplane95's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Moncton
    Posts
    123
    Up

  6. #6
    Senior Member Gutternutz's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Beamsville
    Posts
    300
    What is the total height from the feet to top of res? How old is the setup, and any staining? Thanks.
    Last edited by Gutternutz; 02-08-2017 at 06:54 PM.

  7. #7
    Senior Member warplane95's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Moncton
    Posts
    123
    Little bit under 11 inches. Installed it the first time at the end of january 2016 (ordered it on dazmode last week of december or first week of january 2016, can't remember). I think it doesnt have staining, but i will be able to tell you more when I'll drain it (I still have it in my PC, i'll remove it when it will be sold)

  8. #8
    Senior Member Gutternutz's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Beamsville
    Posts
    300
    Quote Originally Posted by warplane95 View Post
    Little bit under 11 inches. Installed it the first time at the end of january 2016 (ordered it on dazmode last week of december or first week of january 2016, can't remember). I think it doesnt have staining, but i will be able to tell you more when I'll drain it (I still have it in my PC, i'll remove it when it will be sold)
    Extremely interested in it. Is the pump PWM? What kind of fluid are you running? Any stripped ports, problems, leaks etc...
    Last edited by Gutternutz; 02-08-2017 at 10:32 PM.

  9. #9
    Senior Member warplane95's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Moncton
    Posts
    123
    Quote Originally Posted by Gutternutz View Post
    Extremely interested in it. Is the pump PWM? What kind of fluid are you running? Any stripped ports, problems, leaks etc...
    Pump is a Vario. I'm currently running a kill coil, distilled water and feser one ocean blue. no stripped port, no problems, no leaks. If you want this weekend I can remove it from my loop and give you a double confirmation if you're interested.
    Last edited by warplane95; 02-09-2017 at 12:19 AM.

  10. #10
    Senior Member Gutternutz's Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Beamsville
    Posts
    300
    I'm still in the planning stages though am really interested. I have to make sure it will all work out mounting wise before I can confirm a buy on this. As it looks right now, I don't have the headroom with the legs on the D5 top. Any other way of mounting this unit?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •